• Personale01

Personale

AageStaun

Åge Staun

Besidder mange års erfaring fra Grovvare branchen både strategisk og operationelt. Er virksomhedens leder og betjener kunderne med stor professionalisme og høflighed.

AllanNielsen

Allan Nielsen

Har stor erfaring af pasning af Søer og smågrise. Allan er mester i fravænning af grise. Kommer gerne på staldbesøg for en snak om smågrise foder.

JacobRepsholt

Jakob Repsholt

Har bred erfaring med grovvarebranchen, svineproduktion, fodring og sammensætning af foder. Han er ansvarlig for salg af Devigain PG. Er skarp på optimering og rådgiver gerne omkring fodring af alle kategorier af grise.

NetteAkselAndersen

Nette Aksel Andersen

Har fortid som smågriseproducent og kender derfor til dagligdagens mange udfordringer i moderne svineproduktion. Er ”chef” på kontoret, sørger for ordre behandling og samler alle tråde i A-One.

foto

Helle Ingrid Iversen

Helle kommer med en solid sproglig baggrund og mange års erfaring inden for international salg og service, og bogholderi. Er uddannet spansk translatør og oversætter samt korrespondent i engelsk og spansk. Har studeret på Universidad de Santiago de Compostela. Helle arbejder med zinkrecepter, ordrebehandling, marketing samt bogholderi.

marek

Marek Wrobel

Som har polske rødder har boet og arbejdet i Denmark i mere end 15 år. Marek har opnået stor en grad af erfaring med svineproduktion gennem sit arbejde som driftsleder på bedrifter med søer og slagtesvin i Danmark og Polen. Med en grunduddannelse som Landbrugstekniker og en videregående uddannelse på det Tekniske Universitet i Koszaling er Marek fagligt velfunderet. Marek har endvidere arbejdet for Teknologisk Institut i flere år med rådgivningsopgaver i både Danmark og Polen. I Marek har A-One stærk profil der kan rådgive i alt fra management til den praktiske drift af en moderne svineproduktion. Marek taler flere østeuropæiske sprog og kan på den måde også være behjælpelig med at få kommunikeret, de korrekte informationer vedr. fodring eller andre problemstillinger, ud til det ikke dansktalende.